Revolutionaire Jenever Alliantie met Rafel Jenever, Rafel Jenever

Categorie: Gastvrijheid & Gastronomie

Deze samenwerking markeert een spannende nieuwe richting in culinaire combinaties, waarbij de unieke, 100% natuurlijke cressen en specialties van Koppert Cress worden gecombineerd met de verfijnde smaken van Rafel Jenever

Koppert Cress is verheugd om de samenwerking met Rafel Jenever aan te kondigen. Deze samenwerking markeert een spannende nieuwe richting in culinaire combinaties, waarbij de unieke, 100% natuurlijke cressen en specialties van Koppert Cress worden gecombineerd met de verfijnde smaken van Rafel Jenever.

Zwarte Jenever

Rafel Jenever, bekend om zijn innovatieve aanpak in de distilleerindustrie, heeft onlangs twee nieuwe jenevers geïntroduceerd: een heldere, bloemige jenever en een unieke zwarte jenever met een ziltige smaak. Vooral de Rafel Coastal Jenever, met zijn delicate, zilte tonen, is een uitstekende match voor de gastronomische creaties die mogelijk worden gemaakt door Koppert Cress. Deze jenever is een perfecte aanvulling op gerechten met vis, oesters en zeekraal, maar kan ook verrassende combinaties creëren met bijvoorbeeld geroosterde watermeloen of pekingeend.

De samenwerking beoogt de gastronomische ervaring naar een hoger niveau te tillen door het introduceren van jenever als complementaire drank in een arrangement voor fijnproevers. Met de toevoeging van de Oyster Leaves in Rafel Jenever onderstrepen we onze toewijding aan innovatie en de synergie tussen topgerechten en uitstekende dranken. De culinaire wereld heeft lang vertrouwd op wijn- en bierarrangementen; wij zijn trots dat we nu jenever kunnen introduceren als een gelijkwaardige partner in deze verfijnde dans van smaken.

De opmars van Jenever

Deze samenwerking valt samen met de heropleving van oude jenever als een culinaire trend. Rafel Jenever, als ambachtelijk product en een eerbetoon aan de rijke Nederlandse distilleertraditie, is perfect gepositioneerd om aan deze vraag te voldoen. Samen met Koppert Cress zetten we een nieuwe standaard voor wat mogelijk is in de wereld van foodpairing.

Het is niet toevallig dat Koppert Cress kiest voor Oude Jenever. Dit oer-Hollandse product maakt een flinke comeback. Sinds 2022 worden meer en meer exclusieve jenevers geproduceerd, gedronken en als kopstoot en in cocktails verkocht. Het alternatief voor een Gin-tonic bijvoorbeeld is de Jen-tonic, waarbij Jenever als ‘de Godmother van de Gin’ een vette, smakelijke knipoog geeft naar haar petekind.

Proosten?
Ontdek de verrassende harmonie tussen onze Koppert Cress en Rafel Jenever. Bezoek de website van Rafel Jenever of laat u inspireren door de inspirerende recepten. Kleine plantjes, grote impact.

Gerelateerde nieuwsberichten

Ook interessant